Technische Community Eindhoven

We vieren dit feestelijke online graag samen met vele Eindhovense engineers, de politieke kring van ons platform en werkgroep ICT van GroenLinks:


Op 30 maart vierden we het volgende op de Open Dag van de Eindhovense hackerspace 

Eindhovense technici hebben samen voor onze goede burgemeester Rob v. Gijzel de Technische Community Eindhoven opgericht (TC/e). 
Deze innoverende kennisinstelling bestaat uit technici die vrijwillig kennisdelen over & voor de groei van de technische community in Eindhoven. 
We werken aan het voor technici zo goedkoop mogelijk kunnen realiseren van een duurzame, groeiende werkplaats van de technische community in Eindhoven. 
Dit jaar willen we uitgroeien (vanuit het virtuele) naar een hele goede werkplaats voor de TC/e, ook voor economische groei in de regio (en zo voort). 

Dit platform geeft naast een goedkoop & zinvol ontwikkelingscentrum voor onze technici, ook structurele oplossingen voor maatschappelijke problemen als jeugdwerkloosheid en het tekort aan technici in de maatschappij. Hierom werken wij goed samen met gemeente, kennisinstellingen en bedrijven in onze regio. 

De presentatie hieronder toont de goede open aanpak:

Technische Community Eindhoven