Klub Kobalt

Sinds april vieren vele liefhebbers van dit platform: Klub Kobalt Eindhoven! We verzorgen gezellige, opbouwende burgerparticipatie voor onze politiek!;-)

We organiseren cafes rondom politiek, jeugdwerkloosheid, ICT & innovatie. We debatteren over verbeterplannen voor ons en politiek. Debateer mee!

 

Klub Kobalt staat voor nieuwe groene en progressieve politiek. Sociaal, duurzaam en open. Het doel van Klub Kobalt is om verbindingen te leggen tussen politieke en apolitieke durvers, doeners en denkers die (on)bewust bezig zijn met de verwezenlijking van de idealen van GroenLinks. We organiseren besloten en publieke activiteiten waar we politieke en apolitieke idealisten aan elkaar verbinden. Klub Kobalt dat ben je zelf. 

Klub Kobalt Eindhoven organiseert eenvoudige debating bijeenkomsten om idealen in de praktijk te brengen. Wij willen horen hoe publiek, in hun vakgebied, de ideale toekomst zien. En waar de politiek of zijzelf aan kunnen bijdragen. Geen lange speeches, geen politieke verhalen. Wel bevlogen mensen die hun dromen pitchen over onze gezamenlijke toekomst. Mooie en gezellige bijeenkomsten, iedereen is van harte welkom!

De cafe's worden aangekondigd via de mailinglist van GroenLinks Eindhoven, de site van GroenLinks Eindhoven en via de landelijke ICT werkgroep